Oikonomou pisoi
ΤΟ ΚΛΙΚ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύο αστέρες, μία ταινία

Εικόνα του άρθρου Δύο αστέρες, μία ταινία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2022, 00:23
ΤΟ ΚΛΙΚ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος (μόλις που διακρίνεται) και η ηθοποιός Έμα Στόουν, προσέρχονται στην αίθουσα για τη συνέντευξη Τύπου για την ταινία ΒΛΗΧΗ, Αθήνα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2022. 

«Είναι μεγάλο δώρο να δουλεύω με τον Γιώργο. Παραδίδομαι στη δημιουργική του διαδικασία, τον εμπιστεύομαι τυφλά, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο» ανέφερε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έμμα Στόουν, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο «Βληχή», η οποία αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) και του ΝΕΟΝ «The Artist on the Composer». 

Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της, συνοδεία μουσικών συνόλων, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ.

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας κινηματογραφικός δημιουργός, αποδεχόμενος την πρόταση του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΕΛΣ, Γιώργου Κουμεντάκη, και της διευθύντριας του ΝΕΟΝ, Ελίνας Κουντούρη, υπέγραψε την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας «Βληχή», η οποία γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο, με πρωταγωνιστές την Έμμα Στόουν και τον διακεκριμένο Γάλλο ηθοποιό Νταμιάν Μποννάρ.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back