ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη»: Το στραγγιστό με νέα συνταγή

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Το στραγγιστό με νέα συνταγή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2023, 17:26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» λανσάρει νέα συνταγή για το στραγγιστό της.

Το νέο γιαούρτι «Δωδώνη Στραγγιστό» κυκλοφορεί σε τρεις εκδοχές: Πλήρες με 8% λιπαρά από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, με 2% λιπαρά και με 0% λιπαρά.

Με tagline «Κάποιοι είναι στον κόσμο τους. Κι εσύ… στη ΔΩΔΩΝΗ», ξεκινάει και η καμπάνια προώθησης για το προϊόν σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, σινεμά, επικοινωνία με in store υλικά και ενέργειες, digital και social media.

Όπως σημείωσε ο. Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της εταιρίας, η «’νέα συνταγή, νέα εποχή’ για το στραγγιστό μας γιαούρτι, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αδιάκοπη επιδίωξη μας να παράγουμε γαλακτοκομικά προϊόντα εξαίρετης ποιότητας και γεύσης. Έχουμε τελειοποιήσει τη συνταγή μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε κουταλιά στραγγιστού γιαουρτιού ‘Δωδώνη’ προσφέρει την πιο απαλή υφή και μοναδική γεύση».

Η εταιρία σημειώνει ότι «με πάνω από 12 προϊοντικές κατηγορίες και περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς», συνεχίζει να ανταποκρίνεται «στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και να επενδύει στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της, παράγοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και αυθεντικής γεύσης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back