Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη»: Βραβείων συνέχεια

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Βραβείων συνέχεια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/06/2022, 16:35
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» συνεχίζει να βραβεύεται για τη δραστηριότητά της. Αυτή τη φορά τιμήθηκε με τρεις ξεχωριστές διακρίσεις στα Made in Greece Awards, στην τελετή που έγινε στις 20 Ιουνίου, στο περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

Η εταιρεία έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εξαγωγική Αριστεία»  και επιπλέον, , διακρίθηκε με 2 ασημένια βραβεία στην κατηγορία «Επώνυμο Καταναλωτικό Προϊόν» για τη φέτα Π.Ο.Π «Δωδώνη» και στην κατηγορία «Καινοτόμο Καταναλωτικό Προϊόν» για τα νέα «Δωδώνη» Plant’d, το οποίο διακρίθηκε για την πρωτοτυπία της καινοτομίας του σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα της κατηγορίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Παναγιωτάκης τόνισε σχετικά ότι «πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της αέναης προσπάθειας μας, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις». Συμπλήρωσε δε ότι «είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την τριπλή διάκριση που αποσπάσαμε ενώ δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε το έργο μας τιμώντας αυτές τις διακρίσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back