ΗΠΕΙΡΟΣ

Δρόμοι, μονάδα ΑμεΑ, ΠΔΕ και άλλα, στην Ηγουμενίτσα

Εικόνα του άρθρου Δρόμοι, μονάδα ΑμεΑ, ΠΔΕ και άλλα, στην Ηγουμενίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2024, 07:56
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την Ηγουμενίτσα επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο επικεφαλής της παράταξης Κοινό των Ηπειρωτών-Ώρα ευθύνης Γιάννης Στέφος.

Μαζί με την περιφερειακή σύμβουλο Παναγιώτα Αγγέλη, επισκέφθηκε τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου Παναγιώτη Νταή στο γραφείο του, μαζί με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μαρία Σαμίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συζήτησαν θέματα όπως η ολοκλήρωση της μελέτης του άξονα Ηγουμενίτσα – Μαυρομάτι και η κακή κατάσταση του οδικού άξονα Ηγουμενίτσας –Πρέβεζας. «Ιδιαίτερη έμφαση κατά τη συζήτηση δόθηκε στις διαδικασίες χρηματοδότησης των Δήμων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με σκοπό την αύξηση της ευελιξίας για την υλοποίηση έργων» όπως αναφέρθηκε.

Επίσης, το κλιμάκιο της παράταξης επισκέφθηκε τη Μονάδα ΑμεΑ Ηγουμενίτσας και συναντήθηκε με τη διευθύντρια της μονάδας Γκόλφω Γιαννακού, την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας Βασιλική Γόγολου και την κοινωνική λειτουργό της μονάδας, Αθηνά Παππά.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση της μονάδας με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό, την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων αλλά και την ανάγκη προμήθειας ειδικού οχήματος μεταφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες» αναφέρει η παράταξη, που δεσμεύτηκε για την προώθηση των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τις συναντήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back