Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δράσεις για το περιβάλλον

Εικόνα του άρθρου Δράσεις για το περιβάλλον
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2017, 19:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), το Τμήμα Πρασίνου του δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει μια σειρά από περιβαλλοντικές δράσεις.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΙ και τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές δράσεις στο Νησί με  τη συμμετοχή μαθητών από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (Βαλάνειο), το 8ο Δημοτικό Σχολείο, το 16ο Δημοτικό Σχολείο και το 26ο Δημοτικό Σχολείο.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 17:00, το Τμήμα Πρασίνου σε συνεργασία με τον ΟΚΠΑΠΑ και την ομάδα Πελίτι θα διοργανώσει στον χώρο των δημοτικών λαχανόκηπων μια ανοιχτή εκδήλωση ανταλλαγής σπόρων με σκοπό τη συλλογή, διατήρηση και διάδοση των παραδοσιακών ποικιλιών.

Τέλος, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, θα υπάρξουν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Όπως σημειώνεται δε σε σχετική ανακοίνωση, και αυτή την εβδομάδα θα συνεχιστεί η φεύτευση λουλουδιών σε διάφορες γειτονιές.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back