Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δράσεις για το open mall και από το Επιμελητήριο

Εικόνα του άρθρου Δράσεις για το open mall και από το Επιμελητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/06/2021, 18:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον δικό του σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του open mall (ανοικτό κέντρο εμπορίου) στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο της πόλης έχει και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Ναι μεν ο Δήμος Ιωαννιτών έχει αναλάβει το κομμάτι των υποδομών (ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, ανακατασκευή οδού Ανεξαρτησίας), με τις εργασίες ωστόσο να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, αλλά το Επιμελητήριο έχει αναλάβει δράσεις για την ανάδειξη, προώθηση και την προβολή της περιοχής παρέμβασης με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Στις 23 Ιουνίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Epirus Palace, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργανώνει συνάντηση εκκίνησης εργασιών (kick-off meeting).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο συγκεκριμένο ιστορικό-εμπορικό κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα δημιουργηθεί το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall).

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν, οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν για τη συμμετοχή στο Epirus Palace την παρουσία τους έως τις 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 15:00 στο Επιμελητήριο, κα Ζέρβα, τηλ.: 26510 76589 ή μέσω email στο: enterprise-europe@cci-ioannina.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back