ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διπλό από τα αποδυτήρια

Εικόνα του άρθρου Διπλό από τα αποδυτήρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/08/2017, 00:10
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με διπλό στην Τρίπολη ξεκίνησε τη φετινή Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΣ, νικώντας με 2-1 τον Αστέρα στην έδρα του

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με το αγαπημένο σχήμα του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος εμπιστεύτηκε θέσεις σε νεαρότερους παίκτες και δεν διαψεύστηκε. Ο Μαυροπάνος για παράδειγμα ήταν αποκάλυψη, όπως επίσης και ο Νικολιάς που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις των φιλικών.

Μόλις στο 7’, ο Φόνζι κρέμασε τον τερματοφύλακα του Αστέρα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του πολύ καλού Χαλκιαδάκη, κάνοντας το 1-0. Ο ΠΑΣ είχε το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 19’ ήταν η σειρά του Μαυροπάνου να σκοράρει για το 2-0, μετά από κόρνερ του Ναδάλες. Στη συγκεκριμένη φάση, οι αμυντικοί του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του παίκτη του ΠΑΣ.

Στη συνέχεια, ο Αστέρας προσπάθησε με τον Ματιντά και τον Μανιά, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς μεγάλες φάσεις, μέχρι το 44’ που αποχώρησε ο Κόντε με πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και στο 49’, μια κακή συνεννόηση του κεντρικού αμυντικού διδύμου του ΠΑΣ, συν την τρομερή μπαλιά του Μάσα, έφερε τη μείωση του σκορ με τον Καλτσά που πρόλαβε τον Βελλίδη στην έξοδο και σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Η συνέχεια άνηκε στον Αστέρα που πίεζε για να βάλει ένα γκολ και να ισοφαρίσει. Ο Βελλίδης ήταν παρών στις φάσεις. Στο 82’ πάντως ο Κοζορώνης παραλίγο να βάλει γκολ με απευθείας κόρνερ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και η σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου λίγα λεπτά αργότερα.


Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Σίλβα (65' Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς, Στανισάβλιεβιτς (46' Μάσα)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Γιάκος (80' Βιδάλ), Γαρουφαλιάς, Νικολιάς (73' Κοζορώνης), Ναδάλες, Κόντε (44' Λίλα), Χαλκιαδάκης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back