Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διοικητών παρόντων…

Εικόνα του άρθρου Διοικητών παρόντων…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2020, 18:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με την παρουσία του νέου διοικητή, αλλά και τριών παλιών, το νοσοκομείο Χατζηκώστα έκοψε την πίτα του.

Ο Σπύρος Δερδεμέζης, πρόσφατα διορισθείς διοικητής του νοσοκομείου, όχι όμως και «αρχάριος» σε ανάλογες διοικητικές θέσεις, καλωσόρισε το προσωπικό του νοσοκομείου, ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό κ.λπ. τον προκάτοχό του Βαγγέλη Καρβούνη, καθώς και τους Φώτη Βάββα και Λάμπρο Γεωργόπουλο που έχουν υπηρετήσει τη θέση, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Παρόντες ήταν ο Γιάννης Τσίμαρης, γιατρός του Χατζηκώστα αλλά και εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, η Μαργαρίτα Κιτσανού, πρόεδρος της ΕΙΝΗ, η αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου κ.α.

Ο κ. Δερδεμέζης διάβασε τους χαιρετισμούς των βουλευτών  που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω… «τροπολογίας ΠΑΟΚ» και της απαίτησης παρουσίας τους στη Βουλή (με προειδοποιήσεις για διαγραφές…) και τόνισε ότι «η διοίκηση έχει συνέχεια», αλλά και ότι «υπηρετούμε το αγαθό και λειτούργημα της δημόσιας υγείας (…) Είμαστε όλοι συνεργάτες».

Απών επίσης ήταν ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, λόγω σύσκεψης για τον κορονοϊό. Αντίστοιχη σύσκεψη θα κάνει μέσα στη βδομάδα και το νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Ο κ. Καρβούνης πήρε και αυτός το λόγο, λέγοντας ότι «χωρίς να θέλω να τοποθετηθώ πολιτικά εδώ-άλλωστε εγώ πρώτος ξεκίνησα τα ΣΔΙΤ- τα πράγματα δεν πάνε καλά στη δημόσια υγεία», ευχόμενος να υπάρξει βελτίωση.

Η κα Κιτσανού επίσης, τόνισε ότι ναι μεν οι διοικήσεις επιχαίρουν για το νέο εξοπλισμό που αποκτούν τα νοσοκομεία, αλλά «δεν βλέπω ανθρώπινο δυναμικό να δουλέψει τον εξοπλισμό», όπως είπε μεταξύ άλλων.

Σύντομοι ήταν οι  χαιρετισμοί, τόσο των κ.κ. Βάββα και Γεωργόπουλου, όσο και της κας Νάκου, καθώς και των υπολοίπων μελών της διοίκησης.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back