ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δικηγόροι: Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την κούπα στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Δικηγόροι: Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την κούπα στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2024, 09:53
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων και αναδείχθηκαν οι 16 ομάδες, οι οποίες θα έρθουν στα Γιάννενα για τους τελικούς, από 27 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2024.

Τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι ομάδες των δικηγορικών συλλόγων ΑΡ.Μ.Α Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Σόλων Αθηνών, Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης, Δράκων Αθηνών, Αγρινίου, Νέμεσις Αθηνών, Sui Generis Αθηνών, Κατερίνης, Κοζάνης, Δημοσθένης Αθηνών, Ηρακλείου, Αστέρας Ευελπίδων Αθηνών, Χαλκίδας, Χανίων, Βόλου.
Κατόπιν κληρώσεως οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 4 ομάδων

Αρχικά θα γίνουν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων των ομίλων, οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο θα περάσουν στην προημιτελική φάση από την οποία θα ακολουθήσουν οι νοκ άουτ αγώνες για την ημιτελική φάση και τον τελικό που θα γίνει στις 7 Ιουλίου 2024 όπου θα αναδειχθεί και η πρωταθλήτρια ομάδα.
Η κλήρωση των ομίλων αλλά και των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 13.30 στο Πανηπειρωτικό και θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα ioanninalive στο youtube (http://www.youtube.com/@ioannina-live) και στο facebook (https://www.facebook.com/groups/ioanninalive).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back