ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δικηγορικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: «Δρακόντειο» το τρόπαιο

Εικόνα του άρθρου Δικηγορικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: «Δρακόντειο» το τρόπαιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/07/2024, 07:41
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα «Δράκων» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κατέκτησε τον τίτλο για το 2024 του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, η τελική φάση του οποίου έγινε στα Γιάννενα, με συμμετοχή 16 ομάδων.

Στον τελικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στους «Ζωσιμάδες», ο Δράκων κέρδισε με σκορ 2-0 στην παράταση την ομάδα «Αριστοτέλης» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης


ΔΡΑΚΩΝ: Ταταλιάς, Κουρκουμέλης (78’ Μουσάς), Γιακουμής, Ελευθεράκης, Μπαρελιέ, Γιακασίκογλου (117’ Κοζανίδης), Αναστασόπουλος, Γκιόκα (108’ Πατσιαντός), Τσέγας, Πρίτσας, Καραμανέας (46’ Τσαλιαγκός – 119’ Λίβας).
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Πλαστήρας, Χατζηθεοδώρου, Γαρουφαλής (115’ Πατσαρίκας), Χαβάκης, Νίκας, Αθανασιάδης, Χριστιάς (98’ Θώμος), Καρατζιοβαλής (76’ βασιλόπουλος), Βασιλειάδης (46’ Αρέτας), Κανταρτζής (115’ Αβραμίδης), Χαντζιάρας.

Μετά τον τελικό έγιναν οι απονομές των ειδικότερων βραβείων σε ομάδες και πρόσωπα που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση του 39ου πρωταθλήματος.
-Το βραβείο Far play δόθηκε στην ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.
-Το βραβείο «Μάριος Ζώνιος» του καλύτερου τερματοφύλακα δόθηκε στον γκολκίπερ του Αριστοτέλη Γιάννη Πλαστήρα.
-Το βραβείο best Goal δόθηκε στον Στέφανο Χαντζιάρα του Αριστοτέλη για το 3ο γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την ομάδα ΑΡ.Μ.Α Θεσσαλονίκης για την ημιτελική φάση.
-Το βραβείο «Άγγελος Ξυνής» του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης δόθηκε στον Κωνσταντίνο Ζδράβο της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.
-Το βραβείο MVP του τελικού δόθηκε στον Χρήστο Γιακουμή του πρωταθλητή Δράκοντα Αθηνών.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back