ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δικαίωση» και ευχαριστίες για την 31η Hermes Expo

Εικόνα του άρθρου «Δικαίωση» και ευχαριστίες για την 31η Hermes Expo
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/11/2022, 22:16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην 31η Hermes Expo στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους ηπειρωτικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών. Σε ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων κάνει λόγο για «δικαίωση» και ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου «που αποδέχθηκε την πρόσκληση του Επιμελητηρίου για κοινή συμμετοχή» όπως αναφέρεται.

«Θεωρούμε ότι όσες επιχειρήσεις πέρασαν για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, αλλά και όσες άλλες συμμετείχαν και έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κάποια σημεία πωλήσεων, έχουν δημιουργήσει μέσω των Β2Β συναντήσεων στη Hermes Expo τη δυνατότητα να αναπτύξουν περισσότερο την εξωστρέφεια τους, τις δημόσιες σχέσεις και να εργαστούν παράλληλα πάνω στο project των εξαγωγών με σύγχρονες μεθόδους marketing  για  να επιτύχουν τον τελικό τους σκοπό, την τοποθέτησή τους στην αγορά της Αμερικής και τη συνεργασία με εταιρίες του  αντίστοιχου κλάδου» επισημαίνει το Επιμελητήριο.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου και τα μέλη διοικητικού συμβουλίου είχαν στο Νιου Τζέρσεϊ και στη Νέα Υόρκη συναντήσεις με έλληνες επιχειρηματίες, με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας και επιμελητηρίων, όπως και συναντήσεις στο ελληνικό προξενείο και στην Αρχιεπισκοπή.

Το Επιμελητήριο ευχαριστεί τον ηπειρώτη διοργανωτή της 31ης Hermes Expo Π. Κοτρώτσιο, τον γενικό πρόξενο στην Νέα Υόρκη Κ. Κωνσταντίνου και τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο για τη στήριξή τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back