Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διήμερη συνάντηση ρευματολόγων

Εικόνα του άρθρου Διήμερη συνάντηση ρευματολόγων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/01/2022, 18:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ετήσια επιστημονική συνάντηση ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας διοργανώνει η Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ρευματολογικών Νοσημάτων Βορειοδυτικής Ελλάδας, στις 21 και 22 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Du Lac, στα Ιωάννινα.

Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα συζητηθούν διεξοδικά από καταξιωμένους Ρευματολόγους θέματα σημαντικά που αφορούν τις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στον τομέα της ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.

Η εναρκτήρια Τελετή της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, στις 17:40. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, καθηγήτρια Σταυρούλα Τσιάρα και η πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος .

H επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων εφαρμόζοντας ένα σύστημα μικτής/υβριδικής διοργάνωσης με φυσική παρουσία (μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες) με εκτεταμένη διαδικτυακή συμμετοχή (Online) δωρεάν μέσω του συνδέσμου: https://rheumatology-ioannina.gr.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη και είναι εφικτή μόνο με προ-εγγραφή (Δωρεάν). Η προσέλευση στο συνεδριακό χώρο χωρίς προεγγραφή δεν επιτρέπεται. Το επιστημονικό πρόγραμμα της επιστημονικής εκδήλωσης, καθώς και όλες οι πληροφορίες για τη δυνατότητα εγγραφής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Ρευματολογικής Κλινικής, https://rheumatology-ioannina.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back