Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διάκριση της «Ευμέλειας» σε διεθνή διαγωνισμό

Εικόνα του άρθρου Διάκριση της «Ευμέλειας» σε διεθνή διαγωνισμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2019, 00:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Βραβείο 1ου επιπέδου απονεμήθηκε στην παιδική χορωδία «Ευμέλεια» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του 25ου Διεθνούς Διαγωνισμού «Le Camenae d’ Oro», που διοργανώθηκε από τη Μουσική Ακαδημία «Le Camenae» στην πόλη Angri της Νάπολης στην Ιταλία.

Η Παιδική Χορωδία «Ευμέλεια» παρουσίασε το πρόγραμμά της τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Συμμετείχαν 28 μαθητές και μαθήτριες από Γ’ έως Στ’ Τάξη του 27ου Δημοτικού, με μαέστρο την Ειρήνη Ντούση. Τους μικρούς χορωδούς συνόδευσαν στο πιάνο ο Ιωάννης Ντακούμης και στο ταμπούρο ο μαθητής Ανδρέας Κυριακόπουλος.

Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, περιλάμβανε τα τραγούδια «Το παιδί με το ταμπούρλο» (Νίκος Γκάτσος-Γιώργος Χατζηνάσιος), «Περιμπανού» (Νίκος Γκάτσος-Μάνος Χατζιδάκις), «Καληνύφτα» (Παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι της Κάτω Ιταλίας), «Bella ciao» (Παραδοσιακό ιταλικό τραγούδι) και «Bach a Rock» (J.S. Bach, σε διασκευή Ruth Artman).

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, με την ανακοίνωσή του, θα ήθελε να συγχαρεί τα παιδιά που συμμετείχαν  στον διαγωνισμό και τη μαέστρο αλλά και όλους τους γονείς που στηρίζουν τη δουλειά της χορωδίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back