Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διακινούσαν από ηρωίνη μέχρι χάπια

Εικόνα του άρθρου Διακινούσαν από ηρωίνη μέχρι χάπια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2019, 17:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε δύο συλλήψεις, προχώρησαν χθες το απόγευμα στα Γιάννενα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Ο πρώτος των συλληφθέντων, ένας 59χρονος, κατείχε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην πόλη. Στην κατοχή του, αλλά και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη καθώς και αντικείμενο με υπολείμματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 19,5 γραμμαρίων, 20 ναρκωτικά χάπια, χωρίς ιατρική συνταγή, πέντε διαδερμικά έμπλαστρα με ναρκωτική ουσία και το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη και ένας 52χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Μπλόκο στο Καλπάκι

Επίσης σήμερα το πρωί στο Καλπάκι αστυνομικοί της Δίωξης της Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου, αφού μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρία δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 26 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, όπως και το όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων, κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, 250 ευρώ και μια ηλεκτρονική συσκευή GPS.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back