Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακές συναυλίες: Την αρχή κάνει ο Γ. Γάκης

Εικόνα του άρθρου Διαδικτυακές συναυλίες: Την αρχή κάνει ο Γ. Γάκης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/12/2020, 22:21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακά προσπαθεί να κινηθεί, εκ των πραγμάτων, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Όπως ανακοινώθηκε, από αυτή την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι διαδικτυακές του δράσεις (στο YouTube και στις σελίδες του Πνευματικού Κέντρου) που θα περιλαμβάνουν βιντεοσκοπημένες συναυλίες, δράσεις για παιδιά και θεματικές βραδιές.

Την πρώτη συναυλία θα τη δώσει ο Γιώργος Γάκης με ένα αφιέρωμα στους Beatles, στις 4 Δεκεμβρίου. Στις 11 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει η δράση «Μουσική Κλωστή  Δεμένη… έργα διασκευασμένα για μικρούς και μεγάλους» με πρώτο μέρος το Καρναβάλι των ζώων του C. S. Saens διασκευασμένο για πνευστά, πιάνο και ανάγνωση με τον Ελευθέριο Καραγιάννη, τη Γεωργία Αναστάση και τη Βικτωρία Καπλάνη.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικών μουσικών επιλογών από το Ioannina School of Music (ISM) και το σχήμα 3 blood Red boxsets for Sale, που απαρτίζουν οι Petros Fuzzhead (φωνή/κιθάρα), Μαρίνα Βλάχου (βιολί), Kostas Dimitriou (τύμπανα) και  Akis Kaskanis (μπάσο).

Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3