ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμαρχος Ιωαννίνων για την 21η Απριλίου: «Ας μην ξεχνάμε ποτέ την αξία της ελευθερίας»

Εικόνα του άρθρου Δήμαρχος Ιωαννίνων για την 21η Απριλίου: «Ας μην ξεχνάμε ποτέ την αξία της ελευθερίας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2024, 16:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, στο μήνυμά του για την επέτειο της 21η Απριλίου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «είναι μια ημέρα που δεν πρέπει να ξεχάσουμε, μια ημέρα που μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση προκειμένου να διατηρήσουμε την ελευθερία μας και να ενισχύσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Σημειώνει ακόμα ότι δεν πρέπει να ξεχαστούν «οι σκληρές μάχες που δόθηκαν για να ανακτηθεί η ελευθερία μας. Ας σταθούμε στο πλευρό των αξιών μας, ας υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και το δικαίωμα του λόγου».

Ειδικά σήμερα, που, όπως τονίζει, «ακραίες φωνές και αντιλήψεις που υποκρύπτουν ενέργειες ενάντια στην ελευθερία και τη δημοκρατία, όχι μόνο υποβόσκουν αλλά αρχίζουν και ακούγονται ξανά. Το αβγό του φιδιού εκκολάπτεται και είναι χρέος όλων μας να θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας όσο καλύτερα μπορούμε».

Αναφέρεται και στις επερχόμενες ευρωεκλογές, καλώντας τους ψηφοφόρους να απομονώσουν «ακραίες και διχαστικές φωνές, οι οποίες δυστυχώς αναφύονται και στην χώρα μας».

Καταλήγει λέγοντας: «Ας μην ξεχνάμε ποτέ την αξία της ελευθερίας. Ας συνεχίσουμε τον αγώνα για μια κοινωνία δίκαιη και αλληλέγγυα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back