ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δημ. Παπαγεωργίου: Με την ευχή «να συνεχιστούν τα έργα»

Εικόνα του άρθρου Δημ. Παπαγεωργίου: Με την ευχή «να συνεχιστούν τα έργα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/12/2023, 21:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το νέο έτος έρχεται, και η θητεία της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Παπαγεωργίου τελειώνει.

Σήμερα, στο Δημαρχείο, ο κ. Παπαγεωργίου, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου άκουσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και από πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στο τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής, λέγοντας ότι «παραδίδει στην επόμενη δημοτική αρχή  ένα πολύ σημαντικό έργο που είναι σε εξέλιξη και πρέπει να ολοκληρωθεί». Έκανε αναφορά στην ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα, στην αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη, στο πάρκο πολιτισμού στο Κάστρο, στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, στο Κέντρο για το Παιδί, στον μεγάλο δακτύλιο, στην αντικατάσταση του οδοφωτισμού.

«Μαζί παραδίδει και εγκεκριμένο το σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη που συνεπάγεται δεσμευμένα τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ από το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου, το περιφερειακό ΕΣΠΑ» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Ευχόμαστε αυτά που είναι σε υλοποίηση και όσα σχεδιάστηκαν, να συνεχιστούν. Να συνεχιστεί με συνέπεια η υλοποίηση του Κλιματικού Συμφώνου που ανοίγει έναν νέο δρόμο για την πόλη και τη φέρνει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Να κερδίσουμε το στοίχημα το κλιματικής ουδετερότητας ως το 2030».

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η παράταξη με επικεφαλής τον ίδιο θα είναι συνεπής στον ρόλο της μείζονα αντιπολίτευσης και ότι θα ασκήσει μια γόνιμη και εποικοδομητική κριτική «όπως αυτή που επιζητούσαμε αλλά δεν είχαμε…».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ....... Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ..... ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ... ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Η ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !! ΠΕΡΑΣΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ....... ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!! ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ...... ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ !!! ΕΛΕΟΣ !!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back