ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δημ. Δημητρίου: «Το ΠΑΣΟΚ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο»

Εικόνα του άρθρου Δημ. Δημητρίου: «Το ΠΑΣΟΚ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/03/2023, 14:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την άποψη ότι «το ΠΑΣΟΚ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις» εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ (και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων) Δημήτρης Δημητρίου σε συνέντευξή του στην ενημερωτική ιστοσελίδα «The Socialist».

Και ο πρωταγωνιστικός αυτός ρόλος του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε, θα υφίσταται «είτε το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας η οποία θα έχει ως βασική γραμμή πλεύσης τις αδιαπραγμάτευτες κόκκινες προγραμματικές γραμμές του, όπως η προστασία της πρώτης κατοικίας, η κοινωνική στέγη, η προστασία των αδύναμων πολιτών και η αναβάθμιση του ΕΣΥ, είτε μείνει στην αντιπολίτευση».

Ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών καταθέτοντας την άποψη ότι ο θυμός που υπάρχει «αφορά το σύνολο του πολιτικού συστήματος, πρωτίστως όμως στρέφεται κατά της κυβέρνησης. Κατά του τρόπου με τον οποίο επιχείρησε να διαχειριστεί αυτόν τον πόνο». «Μετά την τραγωδία στα Τέμπη, το πολιτικό σκηνικό άλλαξε δραματικά. Οι πρώτες μετρήσεις δείχνουν μια δυσφορία της κοινωνίας για το πολιτικό σύστημα. Η κυβέρνηση χάνει, η αντιπολίτευση δεν εισπράττει και η στροφή προς τα άκρα προβληματίζει» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back