ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δηλώσεις Καχριμάνη χωρίς την παρουσία όλων των ΜΜΕ

Εικόνα του άρθρου Δηλώσεις Καχριμάνη χωρίς την παρουσία όλων των ΜΜΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2024, 14:14
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά από πολύ καιρό, εν μέσω δημοσιευμάτων για τις απευθείας αναθέσεις και για διάφορα άλλα ζητήματα και αφού υπήρξε μια ασθένεια διάρκειας μίας εβδομάδας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Και μάλιστα έκανε και δηλώσεις για τα επίμαχα θέματα των τελευταίων δύο εβδομάδων. Ωστόσο, στις δηλώσεις αυτές δεν κλήθηκαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης -μεταξύ αυτών και ο Τύπος Ιωαννίνων. Οι δηλώσεις έγιναν… παρεμπιπτόντως. Μετά από συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και με πρόσχημα την (επακόλουθη) προβολή ενός βίντεο για γαλακτοκομικά είδη στους δημοσιογράφους. Το βίντεο παρουσιάστηκε στο γραφείο του κ. Καχριμάνη, με τον ίδιο μετά να κάνει δηλώσεις.

Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν μπορούν να γίνονται παρεμπιπτόντως και με την παρουσία μόνο όσων μέσων μαζικής ενημέρωσης και δημοσιογράφων που έτυχε να βρίσκονται στο διοικητήριο.

Για τόσο σοβαρά θέματα, πρέπει να γίνονται συνεντεύξεις Τύπου, σε καθορισμένο τόπο και σε καθορισμένη ώρα, για τις οποίες πρέπει να ενημερώνονται όλα τα μέσα. Ακόμα και οι δηλώσεις αυτές ήταν… επείγουσες, το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου μπορούσε να ενημερώσει όλα τα μέσα ενημέρωσης να παραβρεθούν, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ποια λείπουν. Αυτή είναι η δουλειά του. Αλλά δεν την έκανε. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back