ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Δεν έδωσε αξιόπιστη λύση η δημοτική αρχή»

Εικόνα του άρθρου «Δεν έδωσε αξιόπιστη λύση η δημοτική αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2019, 16:01
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων επισκέφθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και μέλη της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή». Εκεί συναντήθηκαν με την πρόεδρο Νατάσα Μπέγκα, μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους.

Η κ. Μπέγκα παρουσίασε αναλυτικά τα σχέδια και τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ και στη συζήτηση επισημάνθηκε ιδιαίτερα ότι η ΕΛΕΠΑΠ πρέπει να έχει στενή συνεργασία με τις δομές του Δήμου «ώστε να υπάρξει επαρκής ενημέρωση τόσο των εργαζομένων όσο και των γονέων των παιδιών κυρίως για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης των προβλημάτων των παιδιών προσχολικής ηλικίας», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ακόμα, η ΕΛΕΠΑΠ ζητάει τη μεταφορά των ειδικών σχολείων που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της, «σε χώρους που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις λειτουργίας τους».

Η παράταξη του κ. Ελισάφ αναφέρει ότι «η συζήτηση για αυτή τη μεταφορά διαρκεί αρκετούς μήνες χωρίς μέχρι τώρα να έχει δοθεί αξιόπιστη λύση εκ μέρους της δημοτικής αρχής» και δεσμεύτηκε «για μία διαρκή και μόνιμη συνεργασία με στόχο την ενίσχυση και την ανάδειξη του σημαντικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3