ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεκαήμερο… Raininger

Εικόνα του άρθρου Δεκαήμερο… Raininger
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2020, 10:46
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Castillo ετοιμάζει ένα γεμάτο δεκαήμερο


Πέμπτη 5/3/2020

Oι George Blue Galanos and The Indigos παίζουν από Allman Bros και AC/DC μέχρι Albert Collins, Gary Moore, Johnny Winter, Howling Wolf, Fleetwood Mac, σε ένα αμάλγαμα rock ήχων και blues νοσταλγίας.

Προπώληση/ταμείο : 5 ευρω


Παρασκευή 6/3/2020

Οι Felony Case έρχονται στο Castillo bar. Οι Felony Case είναι οι Φαίδρα Ποτσίκα- Φωνή, Αντώνης Αδάμ- Μπάσο, Γιώργος Γούσιας- Κιθάρα, Βαγγέλης Γούλας- Ντραμς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου- Πλήκτρα


Σάββατο 7/3/2020

Οι Drive-in Lovers είναι ένας τριμελές συγκρότημα από τη Λάρισα, όπου διασκευάζει κλασικά Rock’n’Roll τραγούδια των 50s και 60s, με πάνω από 150 live gigs τα τελευταία πέντε χρόνια.

προπώληση/ταμείο :5 ευρώ

σημεία προπώλησης : Germanos Ioannina και Manthos Optical


Κυριακή 8/3/2020

Οι  Pyramid, η instrumental stoner/krautrock μπάντα από τη Νυρεμβέργη, έρχεται στα Γιάννενα για μια από τις έξι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα. Τη βραδιά ανοίγουν οι Ask Tommorow. Εισιτήρια: 5€ (προπώληση). 7€ (ταμείο)


Τρίτη 10/3/2020

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon έρχεται στα Γιάννενα. Στο πλάι του θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ο κιθαρίστας Τηλέμαχος Μούσας, ένας από τους πιο ταλαντούχους jazz κιθαρίστες της Ελλάδας, γνωστός από το σχήμα του Moussas Farm και τη συμμετοχή του σε συγκροτήματα όπως οι Μπλε και οι Xaxakes. Μαζί τους και ο έμπειρος τρομπετίστας Luc van Lieshout, μέλος κι αυτός των Tuxedomoon από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80. Θα ανοίξει ο Petros Fuzzhead (loop therapy)

Τα εισιτήρια προπωλούνται στον Γερμανό (Ρολόι), στα οπτικά Μάνθος (Αβέρωφ 16) και στο Beatnik 12 ευρώ. Στο ταμείο έχουν 15 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back