Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δ. Κουτσούμπας: «ΕΕ, η πηγή της διαφθοράς»

Εικόνα του άρθρου Δ. Κουτσούμπας: «ΕΕ, η πηγή της διαφθοράς»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/12/2022, 20:28
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολίασε τη σύλληψη της ευρωβουλευτή Εύας Καΐλή, λέγοντας ότι δεν είναι περιπτωσιολογικά τα φαινόμενα, αλλά η ίδια η ΕΕ είναι «η πηγή της διαφθοράς λόγω των πολιτικών, των οδηγιών, των κατευθύνσεων που έχει στα ζητήματα αυτά, όπως η στάση του ευρωκοινοβουλίου για παράδειγμα απέναντι στο Κατάρ, με αυτό το αίσχος των 6000 νεκρών εργατών που δούλευαν για να φτιάξουν το μουντιάλ εκεί, το οποίο ενέκρινε η ΕΕ, το ευρωκοινοβούλιο».

Τη δήλωση έκανε κατά την επίσκεψή του στην Ήπειρο, στην Πρέβεζα συγκεκριμένα.

Στην Άρτα, ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τον κόσμο να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, λέγοντας ότι «μόνο έτσι μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία. Για να ανασάνει ο λαός από τη σημερινή μαυρίλα»

Αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική παρουσία του κόμματος και τις τροπολογίες που έχει καταθέσει για διάφορα ζητήματα.

Για το βαρύ τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικό, τόνισε: «Αλήθεια, σαν πολλά δεν μαζευτήκαν; Παιδιά πυροβολούνται στο δρόμο, παιδιά σκοτώνονται μέσα στο προαύλιο του σχολείου τους, παιδιά κακοποιούνται στις διάφορες Κιβωτούς του “Τρόμου”. Πολλά τραγικά περιστατικά και ταυτόχρονα πολλές αποδείξεις μαζεύονται, για το ότι αυτό το σάπιο σύστημα και το κράτος του, το οποίο έχει πετάξει από πάνω του την ευθύνη για την προστασία της ζωής του παιδιού, δεν μπορεί να εξανθρωπιστεί πλέον».

Τέλος, κατέληξε στην ομιλία του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα μεγάλα προβλήματα του λαού δεν θα τα λύσει καμιά σταθερή αντιλαϊκή κυβέρνηση, ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ με πιθανό συνέταιρο το ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα, θα τα πολλαπλασιάσει».

(photo credit: 902.gr)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back