ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Βραβείο «Εύρηκα! Εύρηκα!» στην εκπαιδευτικό Σεβαστή Μαλάμου

Εικόνα του άρθρου Βραβείο «Εύρηκα! Εύρηκα!» στην εκπαιδευτικό Σεβαστή Μαλάμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/12/2023, 18:40
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με το βραβείο «Εύρηκα! Εύρηκα!» για τη δημιουργική διδασκαλία τιμήθηκε η εκπαιδευτικός-φυσικός του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων, Σεβαστή Μαλάμου.

Η εκπαιδευτικός τιμήθηκε για το σύνολο των δραστηριοτήτων της με θέμα «Το φεγγάρι κάνει βόλτα… μέσα από τις φυσικές επιστήμες». Η εκδήλωση έγινε στις 2 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο.

Το εν λόγω βραβείο θεσπίστηκε το 2020 και απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς της Μέσης Εκπαίδευσης που πειραματίζονται με δημιουργικότερες μορφές διδασκαλίας και μάθησης, είτε στο κύριο σώμα του σχολικού προγράμματος είτε εκτός σχολικού ωραρίου ή, ακόμα στους ομίλους ειδικών ενδιαφερόντων όπου αυτοί υπάρχουν. Συγκεκριμένα το βραβείο αναγνωρίζει εκπαιδευτικές δραστηριότητες οι οποίες εμπνέονται από το πιο ελκυστικό και ταυτόχρονα το πιο δυναμικό κομμάτι της θεμελιώδους φυσικής σήμερα: Την Αστρονομία.

Στην κα Μαλάμου, το βραβείο απένειμε η αναπληρώτρια διευθύντρια του Ινστιτούτου Αστροφυσικής - ΙΤΕ, καθηγήτρια Τμήματος Φυσικής Κρήτης και πρόεδρος της επιτροπής βραβείου «Εύρηκα! Εύρηκα!» Βασιλική Παυλίδου.

Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο με τη στήριξη και την καθοδήγηση του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του ΙΤΕ, των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης, τoυ Συλλόγου Φυσικών Κρήτης και του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back