ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βλέπουμε μια ταινία και μια σειρά: Holdovers και Monarch-legacy of the monsters

Εικόνα του άρθρου Βλέπουμε μια ταινία και μια σειρά: Holdovers και Monarch-legacy of the monsters
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2023, 19:06
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Holdovers

Αν θέλετε μια old school κωμωδία, με γέλιο, συγκίνηση, γιορτές, ρετρό και έναν Πωλ Τζιαμάτι καλύτερο από κάθε άλλη φορά, τότε το Holdovers σας φωνάζει. Ο Τζιαμάτι, με τον φίλο του Αλεξάντερ Πέιν πίσω από την κάμερα, δίνει ρεσιτάλ σε ρόλο χολερικού, έξυπνου και στριμμένου φιλολόγου, που του αφήνουνε να προσέχει κάτι νταγλαράδες για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Εξαιρετικό.



Monarch: Legacy of the Monsters

Είστε γνώστες-τριες της πιο πρόσφατης αναβίωσης του Γκοτζίλα (όχι του στρατιωτικού κατεψυγμένου, της ραδιενεργής σαύρας); Μετά λοιπόν από δύο ταινίες που ήταν από κάπως ως πολύ meh, έρχεται τώρα η σειρά. Στο «τιμόνι» είναι ο Κρις Μπλακ του Severance και παίζει ο Κερτ Snake Ράσελ, αλλά και ο γιος του, Γουάιατ. Όχι τίποτα ξεσηκωτικό, αλλά οκ. Σαύρες, αράχνες, ενδογήινα και εξωγήινα είδη, που τα καλοταΐσανε και αναπτυχθήκανε τα χρυσούλια μου.


ΣΧΟΛΙΑ
Jim portosin
Ολα είναι λάθος τα εφφέ είναι χάλια , οι διάλογοι των ηθοποιών είναι τραγικοί και σε κάνει να βαριέσαι, και αυτό φαίνεται σε κάθε επεισόδιο. Οι σκηνές δράσης είναι λιγοστές σχεδόν ανύπαρκτες. Ρομάντζα μεταξύ ομοδυλόφιλων που δεν χρειάζονται καθόλου Κάθε είδους ανηθικότητα και γενικώς "καλλιτεχνική" χαζομάρα την κάνουν ...ΜΟΔΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3