ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Βιβλιοπαρουσίαση: «Πανδημία Covid-19: O Kαπιταλισμός στη Δύση του»

Εικόνα του άρθρου Βιβλιοπαρουσίαση: «Πανδημία Covid-19: O Kαπιταλισμός στη Δύση του»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/12/2022, 12:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ «Πανδημία COVID-19: Ο Καπιταλισμός στη Δύση του» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ σήμερα 2 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Αιμίλιος Κακλαμάνος, μέλος του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ.

Τρία σχεδόν χρόνια μετά από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, η έκδοση του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, Πανδημία COVID-19: Ο Καπιταλισμός στη Δύση του, επιδιώκει να συνοψίσει τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο, από τη σκοπιά των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού  και σε αντιπαράθεση με τα συμφέροντα του κεφαλαίου, των αστικών κυβερνήσεων, στην Ελλάδα, στην ΕΕ και παγκόσμια.

«Μέσα από αυτή τη βιβλιοπαρουσίαση δεν επιδιώκουμε να κάνουμε μια γενική, θεωρητική συζήτηση αποτίμησης και συμπερασμάτων. Επιδιώκουμε να τροφοδοτήσουμε με χρήσιμα συμπεράσματα τους υγειονομικούς και συνολικά το λαό, με κύριο συμπέρασμα  από την περίοδο πανδημίας ότι τα εμπορευματοποιημένα δημόσια συστήματα υγείας των νοσοκομείων και ΚΥ επιχειρήσεων,  χρεοκόπησαν και αποτέλεσαν το κρίσιμο, ‘εύφορο’ έδαφος πάνω στο οποίο ο ιός εκδήλωσε τη δολοφονική του δράση» αναφέρεται στη δημόσια πρόσκληση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back