Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Β. Γαρδίκος: «Ο αγώνας όλων μας είναι κοινός»

Εικόνα του άρθρου Β. Γαρδίκος: «Ο αγώνας όλων μας είναι κοινός»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2023, 15:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για μια πρώτη επίσημη παρουσίαση των επτά υποψήφιων βουλευτών Ιωαννίνων σε φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ετοιμάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τον Κ. Γάτσιο, τον Δημήτρη Δημητρίου, την Ανθή Λιάγκου, τον Θανάση Μανταλόβα, τη Βάλια Μήτσιου, τη Ντίνα Μπακόλα και τον Γιάννη Τσίμαρη.

Η παρουσίασή τους θα γίνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Open Bar (Δωδώνης 11), απέναντι από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο εκδήλωσης για κοπή της πίτας. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο Π. Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βασίλης Γαρδίκος αναφέρθηκε στα ψηφοδέλτια του κόμματος λέγοντας ότι «η επιτροπή ψηφοδελτίων που απαρτίζεται από συντρόφισσες και συντρόφους με υψηλό κύρος και με πρόεδρο το δικό μας Γιαννιώτη – Ευάγγελο Αργύρη-, έκανε εξαιρετική δουλειά κινούμενη στα πλαίσια των συλλογικών αποφάσεων του Κινήματος». Και στη συνέχεια κατέθεσε κάποια στατιστικά στοιχεία.

Είπε επίσης ότι η επιτροπή ψηφοδελτίων συνεργάστηκε με τις Νομαρχιακές Επιτροπές σε κάθε νομό της χώρας και ευχήθηκε στους υποψήφιους βουλευτές Ιωαννίνων «να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ».

Ευχαρίστησε επίσης όλους και όλες που συμμετείχαν στη διαδικασία. «Ο αγώνας όλων μας είναι κοινός» υπογράμμισε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3