Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αυτοπαγιδευμένη η ΝΔ»

Εικόνα του άρθρου «Αυτοπαγιδευμένη η ΝΔ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/09/2016, 13:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κριτική για τη θέση της στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών έκανε στη ΝΔ ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στην «Πρωινή ζώνη» της ΕΡΤ χτες. 

«Είναι λοιπόν αμετανόητοι αυτοί που ανέχονταν επί 27 χρόνια αυτή την κατάσταση, αυτοί που επί των ημερών τους ανέχονταν κάποιοι να παίρνουν δάνεια με ‘αέρα’. Δεν μπορούν με τίποτε να αντιληφθούν πως έγινε μια νόμιμη διαδικασία. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έβαλαν ‘φρένο’ στη συγκρότηση του ΕΣΡ» τόνισε και πρόσθεσε σχετικά με τις δηλώσεις Καμμένου ότι «τα στοιχεία που ενδεχομένως προσκομίσει θα εκτιμηθούν στο πλαίσιο της νόμιμης διαδικασίας και δεν δημιουργούν πρόβλημα στη κυβέρνηση». 

Για τους εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ο κ. Μαντάς τόνισε ότι έγινε μια σχετική διεργασία με τους κκ Παππά και Κατρούγκαλο «που δίνει σημαντικές δυνατότητες για να μην βρεθούν άνθρωποι στην ανεργία». 

Τόνισε τέλος ότι δεν έχει σχέση το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με τη σημερινή διαδικασία: «Αυτοί που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα έδιναν το προηγούμενο διάστημα μάχη για να μην κατοχυρώνει ο νόμος τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και υπερασπίζονταν τα δικαιώματα των καναλαρχών.»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back