ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο της Χρονιάς το Citroen C3

Εικόνα του άρθρου Αυτοκίνητο της Χρονιάς το Citroen C3
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2016, 12:25
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Citroen C3 ψηφίστηκε ως το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 από τα μέλη του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2016, στην Κηφισιά. Μέλη της επιτροπής αποτελούν 23 δημοσιογράφοι με εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου. Τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την τεχνολογία, καινοτομία, επιδόσεις, ασφάλεια, κόστος κτήσης και χρήσης.

Το Citroen C3 «άφησε πίσω» τους αντιπάλους του συγκεντρώνοντας 142 βαθμούς, ενώ το δεύτερο Ford Ka+ συγκέντρωσε 52 βαθμούς.

Το βραβείο παρέλαβαν οι Πολυχρόνης Συγγελίδης, Γιάννης Συγγελίδης και Χαρίλαος Γερμανάκος από τον πρόεδρο του θεσμού, Πάνο Φιλιππακόπουλο. 

Κατά την παραλαβή του βραβείου, μεταξύ άλλων, ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης ανέφερε πως “Eίναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για το νέο Citroen C3. Είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που προέρχεται από καταξιωμένους δημοσιογράφους. 

Το νέο C3 συνιστά ένα ακόμη βήμα προόδου για τη γαλλική μάρκα στους τομείς τεχνολογίας, ασφάλειας, άνεσης, πρακτικότητας και οικονομίας, με μοναδικό στιλ. Το νέο Citroen C3 είναι το πιο σημαντικό αυτοκίνητο για το ελληνικό αγοραστικό κοινό για το 2017. Με την πεποίθηση ότι θα κερδίσει τις καρδιές των αγοραστών, ο κ. Συγγελίδης δήλωσε, γενικότερα, αισιόδοξος για την πορεία της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου το νέο έτος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back