ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αχ, αυτό το «Ηράκλειο-Ιωάννινα»…

Εικόνα του άρθρου Αχ, αυτό το «Ηράκλειο-Ιωάννινα»…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/01/2024, 11:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Με μια επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών που υπογράφουν φορείς από Γιάννενα και Κρήτη, όχι όμως και ως σώμα, η Ένωση Ξενοδόχων ν. Ιωαννίνων (πρόεδρος Ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και καταλυμάτων Ηπείρου, Σωματείο τουριστικών γραφείων και λεωφορείων Νόμου Ιωαννίνων , Σωματείο Καφέ Μπαρ «Παμβώτις», Σύλλογος Κρητών Ηπείρου, Σύλλογος Ηπειρωτών Ν.Ηρακλείου, Σύλλογος Ηπειρωτών Χανίων, Σύλλογος Ηπειρωτών Λασιθίου, η αντιπρόεδρος της ΕΞΝΟ Έφη Εξάρχου και ο πρώην πρόεδρος, Στάθης Σιούτης), ζητούν ξανά την επαναπροκήρυξη της αεροπορικής σύνδεσης Ιωαννίνων-Ηρακλείου.

Η γραμμή συνεχίζει να κρίνεται ασύμφορη από τις δύο αεροπορικές εταιρίες που θα μπορούσαν να την αναλάβουν, αλλά πέφτει και «θύμα» των κινήσεων τακτικής τους.

Οι φορείς απτόητοι ωστόσο, ζητάνε τη σύσταση του δρομολογίου, το οποίο έχει προκηρυχθεί αρκετές φορές ως επιδοτούμενο, αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε.

Στην επιστολή, που την κοινοποιούν και στους βουλευτές του νομού Ιωαννίνων, επαναλαμβάνουν τα επιχειρήματα της παρουσίας φοιτητών από τις δύο πόλεις εκατέρωθεν, της εξυπηρέτησης των συνεδρίων, τη ζήτηση τουριστικών πακέτων κ.α.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back