ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αχ αυτό το γήπεδο…

Εικόνα του άρθρου Αχ αυτό το γήπεδο…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/09/2016, 23:08
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι «Ζωσιμάδες», όσο ιστορικοί και να είναι, δεν παύουν να προκαλούν προβλήματα καθώς παραμένουν ανεπαρκές γήπεδο. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι είναι η αιτία για να μην πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής ο ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πιστοποιητικό για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Η αιτία φαίνεται ότι είναι ελλείψεις στην ασφάλεια, όπως ορίζονται από το νέο αθλητικό νόμο και ειδικότερα, με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Το πρόβλημα προφανώς και είναι ξεπεράσιμο, ενώ ο ρόλος της επιτροπής δεν είναι αποφασιστικός. Από την άλλη, είναι μια κακή συγκυρία για την ΕΠΟ η οποία βρίσκεται σε αναταραχή και άγνωστο παραμένει αν αυτό θα είναι υπέρ ή κατά του ΠΑΣ. Επίσης, εκτός αδειών έμεινε και η Βέροια.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη φανέλα και τους νέους παίκτες του το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 13.00 στο κατάστημα Hall of Brands, στο 6ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Άρτας. 

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με προπονήσεις στα γήπεδα του Παραλιμνίου Ψυχαγωγικού Πάρκου, στο πλαστικό ταρτάν, καθώς η συνεχής βροχή έχει καταστήσει το Πανηπειρωτικό ακατάλληλο. Ατομικό ακολούθησε για ακόμη μια μέρα ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ ενώ απών με άδεια ήταν ο Αλέξανδρος Νικολιάς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3