ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Audi Q5: Αυτή είναι η δεύτερη γενιά

Εικόνα του άρθρου Audi Q5: Αυτή είναι η δεύτερη γενιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/03/2017, 11:23
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Audi παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά του πιο επιτυχημένου SUV στην ιστορία της premium κατηγορίας. Συνδυάζει τα sport χαρακτηριστικά ενός sedan με τον εκτός δρόμου χαρακτήρα και μία πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης στο εσωτερικό. Όλα αυτά με την γνωστή, απόλυτη ποιότητα Audi.

Το νέο Audi Q5 τοποθετείται για άλλη μια φορά στην κορυφή της κατηγορίας του στους τομείς της συνδεσιμότητας, των επιδόσεων και των συστημάτων υποβοήθησης υψηλής τεχνολογίας και σας προσφέρει αυτό ακριβώς που αναζητάτε από το αυτοκίνητό σας. Την απόλαυση του ταξιδιού, την απόλαυση της στιγμής, την απόλαυση του να ζεις με κάτι όμορφο.

Κάθε λεπτομέρεια του νέου Audi Q5 διακρίνεται από τη χαρακτηριστική σχεδίαση Q και αποπνέει δυναμικότητα και κυριαρχία. Όπως το χαρακτηριστικό καπό του κινητήρα ή η ήπιας κλίσης γραμμή οροφής, οι ενσωματωμένοι στη γραμμή του ώμου εξωτερικοί καθρέπτες και η στενή γραμμή των παραθύρων.

Με το προαιρετικό Audi virtual cockpit, η πρόοδος γίνεται ορατή. Το πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών απεικονίζει πολλές σημαντικές για τον οδηγό πληροφορίες. Από την ταχύτητα κίνησης και την πλοήγηση, μέχρι την επικοινωνία – επιλέξτε από μια ποικιλία δυνατοτήτων απεικόνισης. Η μεγάλη, λεπτή 8,3 ιντσών έγχρωμη οθόνη του προαιρετικού MMI navigation plus θα σας κερδίσει με την ευκρίνεια και την απλότητα της λειτουργίας του.

Το νέο Audi Q5 είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει με τη γενναιοδωρία του χώρου, καθώς και τις πρακτικές επιλογές φόρτωσης και αποθήκευσης. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν, αυξάνοντας τον όγκο αποσκευών στα 1.550 lt.

Το comfort key με τον αισθητήρα κίνησης για την απασφάλιση της πόρτας του χώρου αποσκευών διευκολύνει τη φόρτωση. Αν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα, μπορείτε να ανοίξετε το χώρο αποσκευών με μία κίνηση του ποδιού. Μπορείτε να τακτοποιήσετε ακόμα και βαριές αποσκευές με ευκολία.

Ο εσωτερικός χώρος του νέου Audi Q5 είναι δομημένος με επίκεντρο τον οδηγό και προσφέρει, χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο, πολύ χώρο για το προσωπικό σας στυλ. Από τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το δέρμα Fine Nappa και τα εκφραστικά χρώματα μέχρι τον φωτισμό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πολλών λεπτομερειών. Το κομψό περιβάλλον, με ηχομονωτικά τζάμια ως βασικό εξοπλισμό, καθώς και τα προαιρετικά sport καθίσματα εμπρός με λειτουργία μασάζ, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν. Αυτό αποδεικνύει ότι ο οδηγός είναι πάντα στο επίκεντρο.

Ακόμα και από απόσταση, το νέο Audi Q5 με τους προαιρετικούς προβολείς Matrix LED της Audi, είναι σίγουρο ότι δημιουργεί εντυπώσεις. Τα φώτα ημέρας LED είναι αλάνθαστα. Τα δυναμικά φλας είναι ιδιαίτερα ορατά. Η κάμερα, η οποία αναγνωρίζει τα προπορευόμενα και αντίθετα κινούμενα οχήματα εντός των ορίων του συστήματος, είναι αναντικατάστατη. Μέσα σε δευτερόλεπτα, οι προβολείς προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες.

Στον ενδεικτικό τιμοκατάλογο των μοντέλων Audi περιλαμβάνονται όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις, καθώς και οι ενδεικτικές τελικές τιμές τους. Δείτε τις τιμές στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Audi_Pricelist_20170220_Q5.pdf

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3