Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άτυχος ή… τυχερός;

Εικόνα του άρθρου Άτυχος ή… τυχερός;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2019, 21:22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παιχνίδι του ΠΑΣ στην Τούμπα με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ θα είναι… αγαπημένο θέμα στις καφενειακές ποδοσφαιρικές συνευρέσεις το επόμενο διάστημα.

Και αυτό γιατί ο ΠΑΣ πήγε χωρίς επτά παίκτες στην Τούμπα, δείχνοντας ότι δεν θα χτυπήσει το ματς. Στάθηκε όμως καλά, άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε πολλές ευκαιρίες και τελικά έχασε 2-1 με ένα γκολ στο 87’, για το οποίο ευθύνεται ο Βελλίδης. Ο οποίος πάντως, νωρίτερα, είχε πιάσει πέναλτι, το ένα από τα δύο που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Με το πρώτο, στο 38’ μετέτρεψε σε γκολ ο Πέλκας. Στο 52’ όμως ο Μάνος, φεύγοντας από ελεγχόμενη θέση, ισοφάρισε και έβαλε δεύτερο σερί γκολ ως παίκτης του ΠΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, ο Λίλα υπέπεσε σε πέναλτι στο 75’ αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε και έφτασε η… αποφράδα στιγμή του 87’, όταν ο Βελλίδης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Σβιντέρβσκι έκανε το τελικό 2-1…

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο πειστικός, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν και «φλύαρος» απέναντι σε έναν ΠΑΣ που στάθηκε αξιοπρεπώς και είχε και την τύχη με το μέρος του σε κάποιες φάσεις.

 

 ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (74’ Ελ Καντουρί), Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός (68’Σβιντέρβσκι), Άκπομ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Βιδάλ (74’ Πάντελιτς), Γιάκος, Κριζμάν(85’ Παμλίδης) , Μάνος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back