ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το αστικό ΚΤΕΛ… «δεν βλέπει φοιτητές» σύμφωνα με την Πανσπουδαστική

Εικόνα του άρθρου Το αστικό ΚΤΕΛ… «δεν βλέπει φοιτητές» σύμφωνα με την Πανσπουδαστική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/2023, 13:02
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Μια ενδιαφέρουσα καταγγελία κάνει η Πανσπουδαστική ΚΣ μέσω των εκλεγμένων της σε όργανα φοιτητικών συλλόγων.

Καταλογίζει στον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ την εξής δήλωση, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους φοιτητικών συλλόγων: «Για εμένα δεν υπάρχουν φοιτητές… Οι φοιτητές δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις μιας και δεν προσφέρουν τίποτα σε κέρδος».

Η ΠΚΣ με ανακοίνωσή της, καταλογίζει στον κ. Μουστακλή τη δήλωση και καταγγέλλει «την απαράδεκτη συμπεριφορά και στάση του» στο αίτημα εστιακών για βραδινά δρομολόγια από και προς πανεπιστήμιο.

Φοιτητικοί σύλλογοι έκαναν κινητοποίηση την περασμένη Πέμπτη στην πρυτανεία, βάζοντας και άλλα ζητήματα όπως η θέρμανση, το ζεστό νερό και η λειτουργία δομών ψυχικής στήριξης προς τους φοιτητές. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, συναντήθηκαν με τον κ. Μουστακλή.

Σημειώνεται ότι η γραμμή 16, Γιάννενα-Πανεπιστήμιο, είναι η πιο πολυσύχναστη της πόλης, ενώ το αστικό ΚΤΕΛ έχει επιδοτηθεί κατά καιρούς για το φοιτητικό εισιτήριο, από τον Δήμο Ιωαννιτών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που διαχρονικά το αστικό ΚΤΕΛ έχει δεχθεί βάσιμη κριτική για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ειδικά στη διαδρομή από και προς πανεπιστήμιο.

Η ΠΚΣ στην ανακοίνωσή της αποδίδει ευθύνες και στη διοίκηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στον Δήμο και στην Περιφέρεια, «οι οποίοι δεν λένε κουβέντα για όλα αυτά και ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο», στις κυβερνήσεις κ.ο.κ.

ΣΧΟΛΙΑ
Americλanos
Τότε καλά κάνουν στην Αθήνα και δεν πληρώνει κανείς νέος εισιτήριο στα ΜΜΜ
Janardi
Είναι γνωστή η τακτική του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Στην γραμμή αυτή σπάνια οι φοιτητές χτυπάνε τα εισητηρια στο μηχάνημα. Τα κόβει ο οδηγός (για πιο γρήγορα). Έτσι όμως δεν καταγράφεται η πραγματική κίνηση σε αυτή την γραμμή! Και το ΚΤΕΛ τα παρουσιάζει όπως θέλει... Και ας υπάρχει συνωστισμός, κι ας βλέπουν οι φοιτητές στην στάση να περνούν τα αστικά γεμάτα χωρίς να σταματάνε!
Apologies
Ας βάλει κάποιος χέρι στην (κουτο) πονηριά αρκετών εκεί στο αστικό ΚΤΕΛ των Ιωαννίνων, κι αν νομίζουν ότι δεν έχουν κέρδη ας μην εισπράττει ο οδηγός το εισιτήριο...ο νοών νοείτω!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back