δεη πισω tc1
ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα: Παραιτήθηκε η Λίτσα Κιτσαντά

Εικόνα του άρθρου Άρτα: Παραιτήθηκε η Λίτσα Κιτσαντά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/09/2022, 16:55
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την παραίτησή της από δημοτική σύμβουλος της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής» και ως εκ τούτου και από επικεφαλής του συνδυασμού υπέβαλε η Λίτσα Κιτσαντά κατά τη λήξη του χτεσινού Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων.

Τη θέση της στο Συμβούλιο παίρνει ο Θωμάς Πάλλας.

Σε ανάρτησή της στο fb, η κα Κιτσαντά σημειώνει: «H αυτοδιοίκηση για να είναι ουσιαστική, χρειάζεται την ευρύτερη δυνατή εμπλοκή ανθρώπων και ιδεών. Χρειάζεται τη συμμετοχή, τον πλουραλισμό, τη δημοκρατία, τη συλλογικότητα. Παραδίδω τη σκυτάλη στον φίλο μου Θωμά Πάλλα και του εύχομαι καλή δύναμη και καλή θητεία στα έδρανα του Δημοτικού  Συμβουλίου Άρτας. Για τη συνέχεια της δημοτικής μας κίνησης και την ανανέωσή της, για το καλό της Άρτας και των συνδημοτών μας. Αποχωρώ, με καλές αναμνήσεις και γεμάτη από αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Παραμένω πάντα ενεργή στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα της Άρτας. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Την κα Κιτσαντά αποχαιρέτησε ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης με δήλωσή του: «Η κυρία Κιτσαντά υπηρέτησε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου με εντιμότητα και παρρησία. Υπήρξε μια πραγματική κυρία, που ήξερε την διαφορά ανάμεσα την αντιπολίτευση με επιχειρήματα και την αντιπολίτευση με λαϊκισμό. Της εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει στο εξής και στους συναδέλφους της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής, σύντομα να ανακτήσουν τον βηματισμό τους για το καλό της πολυφωνίας και του πλουραλισμού».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back