ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απρίλιος-Μάιος: φουλ του live

Εικόνα του άρθρου Απρίλιος-Μάιος: φουλ του live
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2017, 13:20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Μπόλικες συναυλίες έχει ο Απρίλιος και ο Μάιος στην πόλη και εδώ, θα τις βρείτε (όσες έχουν ήδη οριστικοποιηθεί) σε ένα σύντομο οδηγό.

Η αρχή γίνεται σήμερα με τους τους Beggars που παίζουν ακουστικά, στο Rock Bass (είσοδος 5 ευρώ με μπύρα, έναρξη στις 22.00). Αύριο, σειρά παίρνουν οι Norma στην Ίριδα, μαζί με τους Jane Doe και τους Blame Canada (έναρξη στις 22.00) και την Κυριακή, στο Beatnik παίζουν οι Mahakala στις 20.30 (είσοδος 5 ευρώ). Στο ίδιο σημείο, στις 20 Απριλίου, επανέρχονται στη σκηνή οι Blues People (22.30, είσοδος 3 ευρώ). Στις 27 Απριλίου, στον Πολυχώρο Αγορά, παίζουν οι Planet of Zeus (είσοδος 10 ευρώ-προπώληση, 12 ευρώ-ταμείο). Μαζί τους οι Furor, οι Behind the Smokescreen και οι Randoms.

Το Θυμωμένο Πορτραίτο συνεχίζει αυτό το Σάββατο τον τζαζ μαραθώνιο, με τη Χριστίνα Συριοπούλου, τους 3rd Floor Quartet και τον Μάνο Ταβλάκη.H μεγάλη συναυλία της άνοιξης πάντως, θα είναι αυτή του Soundtrope που παρουσιάζει τον Ματ Έλιοτ στις 11 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο. Τη συναυλία ανοίγουν οι Omma και ο Theodore.

To Factory φιλοξενεί τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα-Γιάννη Ζουγανέλη στις 5 Μαΐου (12 ευρώ αρχική προπώληση ορθίων- 15 ευρώ προπώληση, ταμείο – 25 ευρώ καθήμενοι με ποτό) και τον Μίλτο Πασχαλίδη στις 13 Μαΐου (12 ευρώ αρχική προπώληση ορθίων – 14 ευρώ προπώληση, ταμείο- 23 ευρώ καθήμενοι με ποτό).


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back