ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αποστολή στη Στοκχόλμη

Εικόνα του άρθρου Αποστολή στη Στοκχόλμη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2017, 20:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κάθε άλλο παρά μικρή ήταν η ηπειρώτικη αντιπροσωπεία που έδωσε το παρών στην έκθεση Mediterranean Panorama από 16 έως 19 Μαρτίου. Η μεγάλη εκπροσώπηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οφείλεται και στο γεγονός της επικείμενης συνεργασίας της περιοχής με τη σκανδιναβική εταιρία τουριστικών πρακτόρων Αpollo Τravel Group, η οποία θα ξεκινήσει τον Ιούνιο πτήσεις τσάρτερ από την Κοπεγχάγη στα Γιάννενα.

Η αποστολή γύρισε από τη Στοκχόλμη γεμάτη αισιοδοξία. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την παρουσία της στη σουηδική πρωτεύουσα, έγινε εκτενής προβολή της Ηπείρου και των Ιωαννίνων ενώ καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον των Σκανδιναβών για τουρισμό στην περιοχή. Εξασφαλίστηκε επίσης μια περαιτέρω προβολή της περιοχής στη σκανδιναβική αγορά μέσω των καναλιών προβολής της εταιρίας Apollo.

 Στην αποστολή συμμετείχαν από την Περιφέρεια Ηπείρου η θεματική αντιπεριφερειάρχης Νατάσα Τύρου-Ούζα και υπάλληλοι της Περιφέρειας και από τον Δήμο ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Εμμανουηλίδης και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα τουρισμού Στέφανος Ζέρβας. Και δεν ήταν οι μόνοι… Το παρών έδωσε και η διοίκηση του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Νίκος Σαρακατσάνος και ο αντιπρόεδρος Κώστας Γκόγκος. Παρουσία και από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, με τους δύο αντιπροέδρους Δημήτρη Δημητρίου και Μάκη Χρυσοστόμου και τον γραμματέα Βασίλη Βασιλείου να το εκπροσωπούν, αλλά και από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, την οποία εκπροσώπησε ο υπεύθυνος στρατηγικής ανάπτυξης Σαμ Κουδούνης. Στην έκθεση συμμετείχαν και επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back