ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από την πολιτική εκδήλωση… στο Δημαρχείο

Εικόνα του άρθρου Από την πολιτική εκδήλωση… στο Δημαρχείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2023, 17:54
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια άνευ ουσίας συνάντηση είχε ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Αρλέτος με τη γενική γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου στο Δημαρχείο.

Η δημοτική αρχή, σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει βέβαια τη συνεργασία αυτή «γόνιμη και εποικοδομητική» επειδή έγινε συζήτηση για το πρόγραμμα «Ηλέκτρα» που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων. «Η γενική γραμματέας έκανε γνωστό ότι το υπουργείο διαθέτει 100 περίπου εκατομμύρια προκειμένου να χρηματοδοτήσει ενεργειακές κοινότητες Δήμων με απώτερο στόχο την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η διάθεση του ποσού αυτού μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης της Ε.Ε. είναι γνωστή από πέρσι τέτοια εποχή ωστόσο… Δεν είναι κάτι καινούριο. 

Η επίσκεψη της κας Σδούκου στο Δημαρχείο δεν ήταν λοιπόν ουσιαστική. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η κα Σδούκου, η οποία όντως κατέχει μια βαρύνουσα θέση στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη αλλά και την υποψήφια βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρία Κεφάλα.

Τι έκανε η υποψήφια βουλευτής στη συνάντηση στο Δημαρχείο; Η κα Σδούκου ήταν μία από τις δύο καλεσμένες της στην πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Πολιτικές για τη γυναίκα» που διοργάνωσε στις 22 Απριλίου, στα Λιθαρίτσια, η κα Κεφάλα. Δύο μέρες μετά, οι δύο γυναίκες μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος βρέθηκαν στο Δημαρχείο…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back