ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την πλάκα στο ρεμπέτικο

Εικόνα του άρθρου Από την πλάκα στο ρεμπέτικο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2018, 16:11
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Για δύο διαδοχικά βράδια, το Stage αυτή τη βδομάδα υποδέχεται την «όρθια κωμωδία» και το ρεμπέτικο.

Στις 7 Δεκεμβρίου έρχονται οι τέσσερις καλύτεροι stand up κωμικοί αυτή τη στιγμή: Κώστας Μαλιάτσης, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Ηλίας Φουντούλης και Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, είναι η ομάδα που… ρίχνει τσιμέντα και επιδίδεται σε διάφορες οικοδομικές εργασίες. Τα δύο ζευγάρια κωμικών συνασπίστηκαν φέτος και βρίσκονται σε περιοδεία που τους φέρνει όλους μαζί για πρώτη φορά, στα Γιάννενα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, ώρα έναρξης: 21.30, γενική είσοδος: 10 ευρώ. Εισιτήρια διαθέσιμα στο κατάστημα Germanos (Πλ. Παπανδρέου 12, έναντι ρολογιού, τηλ.2651083333)

Την επόμενη μέρα, η πιο ρεμπέτικη παρέα της πόλης παρουσιάζει «Τσιγγάνες και Μάγισσες», στη σκηνή του Stage. Οι Ρεμπετόφιλοι Ιωαννίνων διοργανώνουν ένα ταξίδι στο χρόνο και μεταφέρουν την εποχή που άκμασε η ρεμπέτικη μουσική με τραγούδια που αναφέρονται στις τσιγγάνες και στις μάγισσες

Τρία σχήματα από μέλη του Συλλόγου των Ρεμπετόφιλων θα ανοίξουν το πρόγραμμα – αφιέρωμα και θα συνεχίσουν ο: Χαρίλαος Τσακτσίρας (μπουζούκι - τραγούδι), Χρήστος Μπινιάρης (μπαγλαμάς -τραγούδι), Ελένη Μπούτσικου (τραγούδι), Μάριος Τούμπας (κιθάρα), Περικλής Μπουλουκτσής (μπάσο)

Έναρξη 21.00, είσοδος 3 ευρώ, κρατήσεις στο 2651035370




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back