ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από την εθελοντική αιμοδοσία στα… χρωματιστά κασκόλ

Εικόνα του άρθρου Από την εθελοντική αιμοδοσία στα… χρωματιστά κασκόλ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2021, 18:21
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την περασμένη Παρασκευή, η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» μαζί με τον ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο των δημοτικών ιατρείων.

Τη δράση αυτή σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι του προκάλεσε «αλγεινή εντύπωση». Εκτίμησε, συγκεκριμένα, ότι «ο ΟΚΠΑΠΑ παρουσιάστηκε σαν κομπάρσος» και σύστησε στον πρόεδρο του οργανισμού Δημήτρη Πάνου όπως και στον δήμαρχο «να προστατεύουν το κύρος του ΟΚΠΑΠΑ».

Η αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» και προέδρου της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα ήταν άμεση. Ο κ. Μπαρτζώκας είπε ότι απλώς η παράταξη ζήτησε την παραχώρηση της αίθουσας από τον ΟΚΠΑΠΑ -όπου πρόεδρος είναι μέλος της παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε μια ιδιαίτερα άστοχη σύγκριση που έκανε.

Όπως είπε, η εθελοντική αιμοδοσία είναι που αποτελεί δράση κοινωνικής αλληλεγγύης κι «όχι να κάνουμε πορείες στους δρόμους με χρωματιστά κασκόλ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back