Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από το εργοτάξιο του Δήμου στο Δικαστικό Μέγαρο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2019, 23:08
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην αλλαγή βάρδιας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Παχατουρίδη, Γιώργο Κιτσάκη, Όμηρο Χαρίση και Αλέξανδρο Νάστο. Ο κ. Νάτσης ανέπτυξε τη θέση της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» για την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού στις υπηρεσίες πέραν της αντιστοιχίας 1:1.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του ήταν οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Σχεδία», όπου συναντήθηκε με τον Στέφανο Τζιμογιάννη και τον Βασίλη Ζήνδρο, και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ηπείρου. Στο Επιμελητήριο, ο κ. Νάτσης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους Αλίκη Λύτρα, Αλ. Νάστο, Λιάνα Τζιόβα και Κώστα Λούκα συζήτησαν ζητήματα έργων και περιβάλλοντος με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργο Παππά.

Την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ όπου συναντήθηκε και με τον διευθυντή Ν. Σωτηριάδη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, κοινή διαπίστωση ήταν η αναγκαιότητα αλλαγών σε πολλαπλά επίπεδα, σε μια επιχείρηση με βαρύνουσα σημασία στην πόλη και όχι μόνο. Τελευταίος σταθμός ήταν το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back