ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από το εργοτάξιο του Δήμου στο Δικαστικό Μέγαρο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2019, 23:08
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην αλλαγή βάρδιας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Παχατουρίδη, Γιώργο Κιτσάκη, Όμηρο Χαρίση και Αλέξανδρο Νάστο. Ο κ. Νάτσης ανέπτυξε τη θέση της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» για την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού στις υπηρεσίες πέραν της αντιστοιχίας 1:1.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του ήταν οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Σχεδία», όπου συναντήθηκε με τον Στέφανο Τζιμογιάννη και τον Βασίλη Ζήνδρο, και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ηπείρου. Στο Επιμελητήριο, ο κ. Νάτσης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους Αλίκη Λύτρα, Αλ. Νάστο, Λιάνα Τζιόβα και Κώστα Λούκα συζήτησαν ζητήματα έργων και περιβάλλοντος με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργο Παππά.

Την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ όπου συναντήθηκε και με τον διευθυντή Ν. Σωτηριάδη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, κοινή διαπίστωση ήταν η αναγκαιότητα αλλαγών σε πολλαπλά επίπεδα, σε μια επιχείρηση με βαρύνουσα σημασία στην πόλη και όχι μόνο. Τελευταίος σταθμός ήταν το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back