ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από διοικητής νοσοκομείου, αντιπεριφερειάρχης

Εικόνα του άρθρου Από διοικητής νοσοκομείου, αντιπεριφερειάρχης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2024, 12:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Kaι επίσημα, ο Νίκος Κατσακιώρης ανακοινώνει την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ). Κι αυτό λόγω της εκλογής του ως περιφερειακού συμβούλου και της ανάθεσης των καθηκόντων αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη. 

«Η θητεία μου στο ΠΓΝΙ συνέπεσε με πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία όλων εμάς που εργαστήκαμε στους υγειονομικούς χώρους, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος, δίχως αυτό να είναι υπερβολή. Αν γύριζα όμως το χρόνο πίσω, πάλι αυτό θα έπραττα. Θα υπηρετούσα το ΠΓΝΙ, με κάθε κόστος» αναφέρει στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του. 

Κάνει λόγο για «κοινούς αγώνες» που δόθηκαν με το προσωπικό και τη διοίκηση. «Οι δυσκολίες αλλά και οι χαρές, είναι όντως ανεξίτηλες, δεν σβήνουν, δεν ξεθωριάζουν, και κάνουν την απόφαση μου παραπάνω από δύσκολη» τονίζει. 

Απευθύνει δε ευχαριστίες τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τους οποίους χαρακτηρίζει «στυλοβάτες του ΕΣΥ», τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Υγείας, τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον αείμνηστο Μωυσή Ελισάφ, τους βουλευτές και τις πρυτανικές αρχές. 

Τέλος, ο κ. Κατσακιώρης εύχεται καλή επιτυχία στον αναπληρωτή διοικητή Κωνσταντίνο Ντιναλέξη. 

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας προχώρησε πριν από λίγες μέρες στην προκήρυξη για την κάλυψη 152 θέσεων διοικητών και υποδιοικητών στα 95 νοσοκομεία της χώρας. Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους-ες, πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Οπότε αναμένονται αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων, το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Φονιάς
Αποτυχημένος κι απαράδεκτος.Δεν μπόρεσε τόσα χρόνια σαν διοικητής να εφαρμόσει τον αντικαπνιστική νόμο.Αχρηστοι ανίκανοι μιζαδοροι,κομματοσκυλα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back