ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Απάτες: Όχι, δεν σας ψάχνει η Περιφέρεια Ηπείρου για να σας πληρώσει…

Εικόνα του άρθρου Απάτες: Όχι, δεν σας ψάχνει η Περιφέρεια Ηπείρου για να σας πληρώσει…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2024, 12:32
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι τηλεφωνικές απάτες δίνουν και παίρνουν στην Ήπειρο, τους τελευταίους μήνες και η Περιφέρεια Ηπείρου αναγκάζεται να προειδοποιήσει τους πολίτες, σχετικά με το «κόλπο» των επιτηδείων που τη συμπεριλαμβάνει.

Τις τελευταίες ημέρες επανεμφανίστηκαν οι απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από αγνώστους για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Τα στοιχεία προέρχονται από τη «Διαύγεια» και οι επιτήδειοι επικοινωνούν με τους δικαιούχους είσπραξης χρημάτων, επικαλούμενοι υπαρκτά ονόματα υπαλλήλων των Οικονομικών Υπηρεσιών και ζητούν στοιχεία κωδικών τραπεζικών λογαριασμών ή και τους παραπέμπουν σε ψεύτικα link υποτίθεται συνεργαζόμενων τραπεζών προκειμένου να τους καταβάλλουν τα χρήματα.

Πρώτον, δεν υπάρχει περίπτωση υπάλληλος της Περιφέρειας Ηπείρου να ζητήσει κωδικούς τραπεζών για να πληρώσει δικαιούχο. Δεν λειτουργεί έτσι, δεν γίνεται, δεν θα συμβεί ποτέ.

Δεύτερον, εάν δεχθείτε τέτοιο τηλεφώνημα, η Περιφέρεια Ηπείρου καλεί να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες της για να ενημερώσετε σχετικά.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back