Oikonomou pisoi

Απάντηση του ΝΑΡ στη διοίκηση του ΕΚΙ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/11/2022, 16:46

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα Ιωαννίνων απάντησε στην πρωινή καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, σχετικά με την εκπροσώπηση εργαζόμενου που είχε εργατικό ατύχημα.

Το ΝΑΡ αρνείται ότι υπήρξε «συμβιβαστική παρέμβαση», με θύμα τον μετανάστη εργαζόμενο και αναφέρει τη δική του εκδοχή για το συμβάν.

Μεταξύ άλλων, καταγγέλλει τη διοίκηση του ΕΚΙ, όπου πλειοψηφεί το ΠΑΜΕ, ότι «είναι ακόμα και σε θέση να χρησιμοποιήσουν εργατικό ατύχημα και συνάδελφο που έχασε δύο δάχτυλα, για να ρίξουν λάσπη και να μη χάσουν εκλογική δύναμη» ενόψει εκλογών σε δύο σωματεία.

ΤΟ ΝΑΡ στην ανακοίνωσή του, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «έχοντας τεράστιο θράσος και πολλή φαντασία έφτιαξαν μία ιστορία γεμάτη ψέματα για να επιτεθούν στις δυνάμεις του ΝΑΡ και της νΚΑ με αυτόν τον χυδαίο τρόπο, ενόψει εκλογών στο Σωματείο Γάλακτος- Τροφίμων- Ποτών, όπου για πρώτη φορά συμμετέχουν οι δυνάμεις μας. Χρησιμοποιώντας ένα τραυματισμένο εργαζόμενο, για τον οποίο αδιαφορούσαν 2,5 μήνες, δημιουργώντας χάος και αποπροσανατολίζοντας (ή καλύτερα διώχνοντας) εργάτες και εργαζόμενους από το Ε.Κ.Ι».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back