Oikonomou pisoi
ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ «ΤΥΠΟ»

Το απάνθρωπο πρόσωπο της ΔΕΗ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Το απάνθρωπο πρόσωπο της ΔΕΗ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/04/2017, 12:51
ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ «ΤΥΠΟ»

Οι ουρές στο κατάστημα της ΔΕΗ είναι καθημερινές. Και δυστυχώς δεν είναι από εκείνες τις ουρές που τελειώνουν γρήγορα. Η διαμόρφωση των ταμείων άλλαξε, ο χώρος απέκτησε μια εικόνα… θησαυροφυλακίου και οι πολίτες περιμένουν ώρες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιστρέφουν και ξαναεπιστρέφουν την επόμενη μέρα για να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. 

Ο «Τύπος Ιωαννίνων» φιλοξενεί ένα κείμενο που έγραψε  μια πολίτης, η Χάρις Σταύρου, και στο οποίο περιγράφει την κατάσταση:

«Η εξάμηνη ανακαίνιση της ΔΕΗ Ιωαννίνων στοίχισε πολλά χρήματα και μεγάλη ταλαιπωρία των δημοτών της πόλης μας με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν υπέρ των πολιτών και της εξυπηρέτησης τους.

Όμως το αποτέλεσμα της ανακαίνισης είναι εξαιρετικά απογοητευτικό έως και επικίνδυνο.

Ο χρόνος αναμονής στα δύο μόνo ταμεία έχει τετραπλασιαστεί. Το μηχάνημα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εξυπηρετούσε τους πελάτες που ήθελαν να πληρώσουν έναντι του ποσού των λογαριασμών τους, αφαιρέθηκε  γιατί η ΔΕΗ δεν ανανέωσε τη σύμβαση με την τράπεζα για οικονομικούς λόγους.

Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης ήταν να κατασκευάσει ένα αποπνικτικό κουτί (αίθουσα ταμείων) που δημιουργεί τάσεις λιποθυμίας στους πολίτες και κυρίως στους ηλικιωμένους, χωρίς καθαρό αέρα μια και δεν υπάρχουν ανοιγόμενα παράθυρα και με τον εξαερισμό να λειτουργεί ελάχιστα.

Είναι ολοφάνερο ότι ο σκοπός της ανακαίνισης της εταιρείας δεν ήταν η εξυπηρέτηση των πελατών δημιουργώντας ένα φιλικό και υγιές περιβάλλον αλλά η αποφυγή κλοπής της ΔΕΗ (για λόγους ασφάλειας) και μόνον αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back