ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτή συναυλία του Θ. Παπακωνσταντίνου στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ανοιχτή συναυλία του Θ. Παπακωνσταντίνου στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/09/2023, 17:56
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στα Γιάννενα για μια συναυλία, στις 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Αυτή τη φορά, ο Παπακωνσταντίνου έρχεται ως προσκεκλημένος της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.), η οποία εκείνη την περίοδο θα πραγματοποιήσει στην πόλη και το 23ο πανελλήνιο συνέδριο περιοχικής αναισθησίας, θεραπείας πόνου και παρηγορικής φροντίδας.


«26 χρόνια αγώνα της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. για το δικαίωμα στην δωρεάν, πλήρη και χωρίς περιορισμούς πρόσβαση στην Θεραπεία του Πόνου και την Παρηγορική Φροντίδα, συμπυκνώνονται συμβολικά φέτος, στις 29 Σεπτεμβρίου, στα Γιάννενα. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ενώνει τη φωνή του με τη δική μας, για να φτάσει το μήνυμά μας με τον πιο μελωδικό τρόπο, σε ολόκληρη την Ελλάδα: Η δωρεάν, χωρίς περιορισμούς και ανισότητες πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες θεραπείας πόνου και παρηγορικής φροντίδας είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρία ευχαριστεί τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του, για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στη συναυλία.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη για όλους, με δωρεάν προσκλήσεις που διατίθενται στα Γιάννενα, στο βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης» ( Πυρσινέλα 11, τηλ. 2651034911 ) και στο Music Shop GIORGIO (Aβέρωφ 32, τηλ. 2651074780 ).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3