ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Άνοιγμα» στους επιχειρηματίες

Εικόνα του άρθρου «Άνοιγμα» στους επιχειρηματίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2017, 14:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιάννη Μήτση, είχε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θωμας Γιωτίτσας. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η βούληση της δημοτικής αρχής να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας. Ο κ. Γιωτίτσας ανέπτυξε τους κύριους άξονες του σχεδιασμού αυτού και ζήτησε από το Επιμελητήριο τις δικές του προτάσεις προκειμένου να εξεταστούν και να ενσωματωθούν στο τελικό σχέδιο.

Ο κ. Γιωτίτσας τόνισε ότι ο Δήμος καταρτίζει ένα σχέδιο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, με μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% για αρχή. Πέραν αυτού, μίλησε για ένα «πλέγμα καινοτόμων δράσεων από την πλευρά του Δήμου, τις οποίες συζητούμε με τους φορείς της περιοχής, ώστε πολύ σύντομα να παρουσιάσουμε το σχέδιο μας». 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής στη Διοικούσα Επιτροπή, και να υποβάλλει και το Επιμελητήριο τις δικές του προτάσεις ώστε να συνδιαμορφωθεί το τελικό σχέδιο των παρεμβάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back