Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναζητάτε μια καριέρα στα Ναυτιλιακά;

Εικόνα του άρθρου Αναζητάτε μια καριέρα στα Ναυτιλιακά;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/06/2021, 12:00
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε αυτό το άρθρο υπάρχουν, κάποιες γενικές οδηγίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν να γνωρίζετε τι να περιμένετε από τον κλάδο των ναυτιλιακών και να σχεδιάσετε την καριέρα σας ανάλογα.

Πριν αναζητήσετε για περιγραφές σχετικά με τα διάφορα επαγγέλματα στα ναυτιλιακά, αναζητήστε για σεμινάρια e-learning μεγάλης διάρκειας στα Ναυτιλιακά. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις που αναφέρονται, συμπεριλαμβανομένων των τρεχουσών τάσεων πρόσληψης και των μισθών και να πάρετε μια πρώτη ιδέα για τον κλάδο.

Οι τύποι θαλάσσιας σταδιοδρομίας είναι:

Shipping And Transportation

Οι εργαζόμενοι σε πλοία ονομάζονται έμποροι ναυτικοί και μαζί, αποτελούν τον Εμπορικό Ναυτικό. Η θέση περιλαμβάνει μικρά επιβατηγά πλοία, κρουαζιερόπλοια, ρυμουλκά, σκάφη και άλλα. Υπάρχουν και φορτηγά πλοία που περιλαμβάνουν φορτηγά (για ξηρά είδη), δεξαμενόπλοια (για υγρά και χημικά), εμπορευματοκιβώτια (για μεταλλικά δοχεία κανονικού μεγέθους από πολλές διαφορετικές εταιρείες) και γενικά μεταφορά φορτίου για οτιδήποτε άλλο.

Offshore Operations

Η offshore εργασία περιλαμβάνει κάθε εργασία που πραγματοποιείται στη θάλασσα σε πλατφόρμες, κυρίως, διάτρηση πετρελαίου. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι δικηγόροι ναυτικού δικαίου.

Government Operations

Λόγω των κινδύνων της θάλασσας, οι κυβερνητικές επιχειρήσεις λειτουργούν συνεχώς εκεί. Περιλαμβάνουν το Πολεμικό Ναυτικό, την αστυνομία λιμένων, τις υπηρεσίες διάσωσης και την Ακτοφυλακή, η οποία επιβάλλει τον ναυτικό νόμο και βοηθά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Science And Research

Επιστημονικοί οργανισμοί επίσης περιλαμβάνονται στον κλάδο, μελετώντας τον καιρό και άλλα οικολογικά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων της αλιείας και άλλων ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Τα πλοία καθαρισμού διαρροών βοηθούν επίσης στην αποτροπή της συσσώρευσης αποβλήτων.

Cruises And Ferries

Στην Ελλάδα, τα επιβατηγά πλοία είναι κοινά. Μια άλλη εναλλακτική είναι φυσικά και τα μικρά σκάφη που μπορούν να μεταφέρουν ιδιωτικά σε νησιά όσους το επιθυμούν.

Commercial Fishing

Η εργασία των αλιευτικών σκαφών είναι μερικές από τις πιο απαιτητικές και επικίνδυνες δουλειές στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Φυσικά, είναι και αυτός ένας τομέας στον οποίο μπορείτε να απορροφηθείτε αν σας ενδιαφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back