ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανατραπείς…

Εικόνα του άρθρου Ανατραπείς…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2020, 21:09
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρότι ο ΠΑΣ ξεκίνησε με τη γνωστή του συνταγή, με γρήγορο γκολ δηλαδή και καλό έλεγχο του ματς στην αρχή, αυτή τη φορά βρέθηκε ηττημένος στο τέλος του αγώνα.

Έχασε 2-1 στον Βόλο, ο οποίος, με πρωτεργάτη τον Αμίρ Ουάρντα πήρε τη νίκη.

O ΠΑΣ ξεκίνησε ένα ακόμα παιχνίδι καλά, με τον Παμλίδη να (ξανα)γίνεται σκόρερ, με πολύ ωραίο βολ πλανέ από το ύψος της μικρής περιοχής, μόλις στο 3’. Μάλιστα, ο ΠΑΣ δικαιώθηκε για δεύτερη συνεχή φορά από VAR για γκολ που δέχεται, όταν ο Ουάρντα ισοφάρισε μεν στο 23’, αλλά είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Στο 36’ ο Κρίζμαν θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά νικήθηκε από τον Γκαραβέλη και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα.

Στην επανάληψη, ενώ ο ΠΑΣ πίεζε ψηλά και πάλι, ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σιόντη. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε και ισοφάρισε.

Στη συνέχεια ο Βόλος προσπάθησε να βγει στην επίθεση, η πιο κλασική ευκαιρία όμως ήταν για τον ΠΑΣ, με το σουτ του Παντελάκη να κόβεται πάνω στη γραμμή, στο 63’.

Στο 77’ η άμυνα πρόδωσε τον ΠΑΣ. Ο Μπαριέντος έκανε τη σέντρα και ο Ουάρντα δεν είχε απλά την ευκαιρία να σηκωθεί μόνος του για κεφαλιά, αλλά να κοντοσταθεί πρώτα για να «μετρήσει» τη φάση: 2-1.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 88’ με γυριστή κεφαλιά του Ελευθεριάδη.


FcTables.com


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back