Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ανασυγκροτείται ο e-ΕΦΚΑ στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ανασυγκροτείται ο e-ΕΦΚΑ στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/10/2021, 00:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη σύσταση δύο νέων τοπικών Διευθύνσεων στα Γιάννενα ανακοίνωσε η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ. Αντίστοιχα, καταργούνται οι παλαιές δομές και ενσωματώνονται στις νέες υπηρεσίες.

Οι νέες υπηρεσίες τίθενται σε λειτουργία από την Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, «στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών» ως ακολούθως:

Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Α’ Ιωαννίνων με έδρα τα Ιωάννινα (οδός Παύλου Μελά 34, ΤΚ 45444, Ιωάννινα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων εκτός των Δημοτικών Ενοτήτων Ανατολής και Μπιζανίου. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.aioan@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2651059620- 2651059695).

Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Β’ Ιωαννίνων με έδρα τα Ιωάννινα (στην οδό Μετσόβου 5, ΤΚ 45221 Ιωάννινα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των Δήμων Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και των ορίων των Δημοτικών Ενοτήτων Ανατολής και Μπιζανίου του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων. 

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.bioan@efka.gov.gr) ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2651026367).

Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back