ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου «Άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/12/2023, 20:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε ένα διαφορετικό χώρο, ελλείψει κεντρικής πλατείας που είναι υπο κατασκευή, άναψε και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης: Στο πάρκο Δημοκρατίας, δίπλα στο Ρολόι και λίγο πιο κάτω από την «Όαση»

Εκεί τοποθετήθηκε η φάτνη, το έλκηθρο και στολίστηκε το ψηλότερο από τα φυσικά δέντρα που υπάρχουν στον χώρο.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου άναψε τα γιορτινά φώτα, το απόγευμα της Τετάρτης 13/12, υπό τις μουσικές της Φιλαρμονικής και μπροστά στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πολίτες.

«Σε λίγους μήνες θα παραδοθεί μία πλατεία αντάξια της πόλης. Τα Ιωάννινα είναι μία πόλη μεγάλη που εξελίσσεται σε δημοφιλή προορισμό για τους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πόλη φιλική που έχει την καρδιά της σε εκείνους που έχουν ανάγκες και προβλήματα» τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου στον χαιρετισμό του.

Επίσης, ευχήθηκε στη νέα δημοτική αρχή και σε όσους και όσες μετέχουν στα κοινά «να εργαστούν με κριτήρια την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα για την πόλη».

Τέλος, δίνοντας το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σημείωσε ότι «πρέπει να απομονωθεί η βία, όπως κι αν εκφράζεται, από όπου κι αν προέρχεται».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back